Accountmanager IT-Security (32 tot 40 uur)

Locatie Zwolle / Rijswijk – Minimaal 32 uur per week.

De wereld veiliger maken, bij NFIR werken we daar iedere dag aan. Wil jij dat ook?

NFIR is een jong en snelgroeiend Nederlands cyber security bedrijf waar de passie voor IT-Security enorm groot is, maar de drang om opdrachtgevers te helpen nog groter is. In de open bedrijfscultuur van NFIR gaan vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand. Wij doen er alles aan om onze opdrachtgever de beste kwaliteit te leveren. Daarnaast willen we ook een goede en aantrekkelijke werkgever zijn, waar jij met heel veel plezier werkt en jij je verder kunt ontwikkelen als je dat wilt. We zijn een lerende organisatie en stimuleren via een meerjarig programma een groeicultuur waar persoonlijke ontwikkeling wordt afgestemd op de strategische doelen van NFIR. Je krijgt ruimte voor initiatief en om je eigen rol vorm te geven. En ook om plezier met elkaar te maken. In het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek kijken we in hoeverre we hierin slagen en waar we het anders of beter kunnen doen. Daarom vieren we niet alleen de successen met elkaar maar ook gemaakte ‘fouten’. 

Wij zijn nu op zoek naar

accountmanager IT-security (32 tot 40 uur)

In deze functie richt je je op consultatieve verkoop van preventieve securitydiensten. Denk aan pentesten, security monitoring, dossier monitoring, incident response retainers, CIS controls advies projecten, security awareness programma’s (en losse diensten) en social engineering. Je kent de uitdagingen waarmee CISO’s, IT-Managers, ISO’s en CIO’s op IT-security vlak geconfronteerd worden en je weet hoe de security diensten van NFIR daar goed op aansluiten. Je schept vertrouwen door jouw kennis over de diensten van NFIR en de expertise gebieden van NFIR over te dragen aan huidige en toekomstige klanten. Je bent omzet verantwoordelijk voor jouw eigen sales targets en werkt aan lange termijn relaties met onze klanten. In deze functie werk je samen met projectcoördinatoren, technical leads, security monitoring specialisten en security consultants. Deze collega’s ondersteunen jou op technisch inhoudelijk vlak of bij het opleveren van de diensten die jij verkocht hebt. Je rapporteert direct aan de Commercieel Directeur. 

Wat heb je nodig?

Een klant- en servicegerichte mentaliteit, een pro-actieve houding en een “deal driven” instelling. Je communiceert duidelijk en bent gewend om beslissers van organisaties te overtuigen. Je komt gemaakte afspraken na en hebt een oplossingsgerichte aanpak. Idealiter heb jij een relevant netwerk van potentiële afnemers en ken je de beslissers die daar werkzaam zijn. Tevens heb je minimaal drie jaar consultatieve verkoop ervaring waarbij jouw commerciële competenties goed zijn ontwikkeld. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tot slot, kennis van en ervaring met IT security heeft uiteraard een grote voorkeur. 

Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor andere zaken zoals eerder genoemd; 
  • Een uitdagende functie met volop ruimte voor groei en autonomie; 
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiliteitsregeling en pensioen. Wat het salaris betreft kun je rekenen op € 4.000 tot € 5.500 bruto op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw achtergrond en van wat je meebrengt; 
  • Een aantrekkelijk target gedreven bonusregeling; 
  • Hybride werken vanuit thuis, Rijswijk en/of Zwolle; 
  • NFIR Academy; 
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes, kennis- en funsessies, gameavonden etc.; 
  • Elke dag een andere dag. 

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten door je contactgegevens hieronder in te vullen. Wij nemen dan contact met je op. Wil je zelf bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. Mandy, Nico of Dennis zijn te bereiken via +31 (0)88 323 0205 of via vacatures@nfir.nl.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Geïnteresseerd of vragen? Laat je gegevens achter en we bellen jou. Je kunt ook direct solliciteren op "Accountmanager IT-Security (32 tot 40 uur)".

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.