Dossier monitoring voor de gezondheidszorg

Onze meest waardevolle toepassing is EPD & ECD Insights. Dit is een dienst waarbij wij ziekenhuizen en zorginstellingen ondersteunen bij het toezicht houden op het gebruik van elektronisch patiënten en cliënten dossiers.  EPD & ECD Insights biedt continu en intelligente monitoring op dossier inzagen door middel van onze business rules engine. Hiermee kunnen wij automatische afwijkingen in de data constateren zoals onrechtmatig gebruik van de noodzoekprocedure. Per mail kunnen we u direct op de hoogte stellen van de meest kritische afwijkingen. Deze afwijkingen kunt u vervolgens verder onderzoeken in het dashboard en de gepaste vervolgactie uitvoeren.

Onze verschillende dashboards bieden overzichten van de data om iedere gebruiker van de juiste informatie te voorzien. Ook is er een dashboard dat u helpt om efficiënter steekproeven en andere onderzoeken uit te voeren. Door een tijdlijn op te bouwen kunt in één oogopslag zien wat er zich rondom een dossier heeft afgespeeld.

Onze werkwijze

NFIR maakt alleen gebruik van de data die minimaal benodigd is voor het uitvoeren van de gewenste analyses, zoals inzagen, mutaties en contactmomenten. Deze data worden op een veilige manier ontsloten naar onze Elasticsearch omgeving waar de data geanalyseerd wordt.

Het ontwikkelen en optimaliseren van business rules is een iteratief proces waarin onze consultants samenwerken met de beheerders en privacy officers van het ziekenhuis of de zorginstelling. Wij willen uw processen begrijpen om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Aan de hand van concrete voorbeelden helpen wij uw organisatie de scheidslijn te trekken tussen gebruikelijke en afwijkende handelingen rondom een dossier. Zo zorgt EPD & ECD Insights ervoor dat u alleen meldingen ontvangt van de gevallen die echt uw aandacht verdienen.

Voor wie is onze Dossier Monitoring oplossing interessant?

Naast ziekenhuizen bedienen wij ook zorginstellingen en andere organisaties in het sociale domein. Met onze dienstverlening ondersteunen we de complete zorgketen, zowel care als cure. Maakt uw organisatie gebruik van een EPD, ECD of een ander type dossieroplossing? Wij kunnen u helpen om meer grip te krijgen op uw data. Wilt u een demonstratie van EPD & ECD Insights en vrijblijvend in gesprek met een business consultant? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 

EPD & ECD Insights: Dossier Monitoring voor de gezondheidszorg

EPD & ECD Insights biedt continu en intelligente monitoring op dossier inzagen door middel van een business rules engine. Acteer adequaat naar aanleiding van gedetecteerde afwijkingen en/of onrechtmatig gebruik van de noodprocedure.

ECD staat voor Elektronisch Cliënten Dossier.

EPD staat voor Elektronisch Patiënten Dossier.

EPD Insights is de dossier monitoring oplossing specifiek voor ziekenhuizen en ECD Insights is de dossier monitoring oplossing voor zorginstellingen en andere organisaties in het sociale domein.

Dossier monitoring is een intelligente montirong op dossiers door middel van opgestelde business rules. Op basis van deze business rules wordt bepaald welk gebruik van dossiers afwijkend is. Hier wordt vervolgens een melding van gemaakt. U kunt deze afwijkingen verder onderzoeken en een vervolgactie op uitvoeren. 

Scroll naar top