Marketing en events specialist (minimaal 32 uur)

Locatie Zwolle / Den Haag – Minimaal 32 uur per week.

De wereld veiliger maken, bij NFIR werken we daar iedere dag aan. Wil jij dat ook?

NFIR is een jong en snelgroeiend Nederlands cyber security bedrijf waar de passie voor IT-Security enorm groot is, maar de drang om opdrachtgevers te helpen nog groter is. In de open bedrijfscultuur van NFIR gaan vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand. Wij doen er alles aan om onze opdrachtgever de beste kwaliteit te leveren. Daarnaast willen we ook een goede werkgever zijn, waar jij met heel veel plezier werkt en jij je volop verder kunt ontwikkelen als je dat wilt. We zijn een lerende organisatie en stimuleren via een meerjarig programma een groeicultuur waar persoonlijke ontwikkeling wordt afgestemd op de strategische doelen van NFIR. Je krijgt ruimte voor initiatief en om je eigen rol vorm te geven. En ook om plezier met elkaar te maken. In het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek kijken we in hoeverre we hierin slagen en waar we het anders of beter kunnen doen. Daarom vieren we niet alleen de successen met elkaar maar ook gemaakte ‘fouten’.

Wij zijn nu op zoek naar

marketing en events specialist (minimaal 32 uur)

In deze rol voer je zeer afwisselende marketingtaken uit. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van content voor op de website, je ondersteunt de (externe) online marketeer om SEO en SEA campagnes uit te werken, laat animaties maken, post regelmatig op onze socials, stuurt een externe blogger aan en helpt met het organiseren van events. Denk hierbij aan klant- en prospect events en events waarvan wij sponsor zijn (zoals HackerHotel). Je werkt ook aan het opzetten van marketing automation projecten om het maximale uit onze prospects en klanten te halen. Je draagt ook bij aan het implementeren van het nieuwe beeldmerk logo, tag-offs en huisstijl in al onze interne en externe uitingen.

NFIR bestaat vijf jaar. Ons doel is om binnen 5 jaar thought leader te worden binnen de Nederlandse security markt. Daarvoor gaan we steeds meer marketing instrumenten inzetten om onze organisatie nog beter onder de aandacht te brengen bij onze doelgroepen. Je werkt samen met security specialisten van NFIR, sales collega’s en de externe online marketing marketeer en blogger. Je draagt actief bij aan de marketing strategie en rapporteert direct aan de Commercieel Directeur.

Wat heb je nodig?

 • Een klant- en servicegerichte mentaliteit en een pro-actieve houding.
 • Je werkt graag samen, maar neemt ook zelf verantwoordelijkheid voor de uitvoering van alle marketing activiteiten.
 • Je hebt gevoel voor taal, digitale marketing en bent kritisch.
 • Je hebt een HBO opleiding marketing afgerond en enkele jaren relevante B2B marketing ervaring.

Wat bieden wij?

 • Een fijne werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor andere zaken zoals eerder genoemd;
 • Een uitdagende functie met volop ruimte voor groei, autonomie en zelfstandigheid;
 • Vanuit deze functie een mogelijke ontwikkeling naar een marketing team lead functie;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiliteitsregeling, winstdeling, pensioen. Wat het salaris betreft kun je rekenen op € 3.500 tot € 5.500 bruto op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw achtergrond en van wat je meebrengt;
 • Hybride werken vanuit Den Haag en/of Zwolle;
 • NFIR Academy.
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes, kennis- en funsessies, gameavonden etc.;
 • Elke dag een andere dag.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten. Mail je sollicitatie naar Dennis Slier via vacatures@nfir.nl. Wil je eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Kom langs voor goede koffie of thee. Bel met Mandy, Nico of Dennis via +31 (0)88 323 0205. Ook als je vragen over deze vacature hebt.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Solliciteer direct op de functie Marketing en events specialist (minimaal 32 uur).

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.