Medewerker sales support (minimaal 32 uur)

Locatie Zwolle / Den Haag – Minimaal 32 uur per week.

De wereld veiliger maken, bij NFIR werken we daar iedere dag aan. Wil jij dat ook?

NFIR is een jong en snelgroeiend Nederlands cyber security bedrijf waar de passie voor IT-Security enorm groot is, maar de drang om opdrachtgevers te helpen nog groter is. In de open bedrijfscultuur van NFIR gaan vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand. Wij doen er alles aan om onze opdrachtgever de beste kwaliteit te leveren. Daarnaast willen we ook een goede werkgever zijn, waar jij met heel veel plezier werkt en jij je volop verder kunt ontwikkelen als je dat wilt. We zijn een lerende organisatie en stimuleren via een meerjarig programma een groeicultuur waar persoonlijke ontwikkeling wordt afgestemd op de strategische doelen van NFIR. Je krijgt ruimte voor initiatief en om je eigen rol vorm te geven. En ook om plezier met elkaar te maken. In het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek kijken we in hoeverre we hierin slagen en waar we het anders of beter kunnen doen. Daarom vieren we niet alleen de successen met elkaar maar ook gemaakte ‘fouten’.

Wij zijn nu op zoek naar

Medewerker sales support (minimaal 32 uur)

Deze rol wordt ook wel medewerker verkoop binnendienst of ondersteuner accountmanagement genoemd. Waar het om gaat is dat we een nieuwe collega zoeken die sales ondersteunende werkzaamheden verricht voor het commerciële team van 4 accountmanagers. Je kunt dan denken aan het mee helpen opstellen van de security offertes, het bijhouden van de salesaanvragen, het verwerken van de opdrachten tot facturatie, het bijhouden van het ERP pakket. Je werkt nauw samen met drie projectcoördinatoren.
Deze functie is zowel geschikt voor een young professional die van binnenuit het vak wil leren als voor iemand die klanten graag van binnenuit bedient en dat ook wil blijven doen.

Wat heb je nodig?

 • Een klant- en servicegerichte mentaliteit en een pro-actieve houding.
 • Je bent heel nauwkeurig in je communicatie en in de verwerking van prospect/klantgegevens.
 • Je kunt je werk goed organiseren en bent een fijne collega om mee samen te werken.
 • Tot slot beschik je over HBO (werk- en denkniveau) en ervaring met MS Office (Word, Excel, PowerPoint).

Wat bieden wij?

 • Een fijne werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor andere zaken zoals eerder genoemd;
 • Een uitdagende functie met volop ruimte voor groei, autonomie en zelfstandigheid;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiliteitsregeling, winstdeling en pensioen. Wat het salaris betreft kun je rekenen op € 2.500 tot € 3.000 bruto op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw achtergrond en van wat je meebrengt;
 • Hybride werken vanuit Den Haag en/of Zwolle;
 • NFIR Academy;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes, kennis- en funsessies, gameavonden etc.;
 • Elke dag een andere dag.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten. Mail je sollicitatie naar Dennis Slier via vacatures@nfir.nl. Wil je eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Kom langs voor goede koffie of thee. Bel met Mandy, Nico of Dennis via +31 (0)88 323 0205. Ook als je vragen over deze vacature hebt.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Solliciteer direct op de functie Medewerker sales support (minimaal 32 uur).

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.