Project coördinator pentesten en awareness (minimaal 32 uur)

Locatie Zwolle / Den Haag – Minimaal 32 uur per week.

De wereld veiliger maken, bij NFIR werken we daar iedere dag aan. Wil jij dat ook?

NFIR is een jong en snelgroeiend Nederlands cyber security bedrijf waar de passie voor IT-Security enorm groot is, maar de drang om opdrachtgevers te helpen nog groter is. In de open bedrijfscultuur van NFIR gaan vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand. Wij doen er alles aan om onze opdrachtgever de beste kwaliteit te leveren. Daarnaast willen we ook een goede werkgever zijn, waar jij met heel veel plezier werkt en jij je volop verder kunt ontwikkelen als je dat wilt. We zijn een lerende organisatie en stimuleren via een meerjarig programma een groeicultuur waar persoonlijke ontwikkeling wordt afgestemd op de strategische doelen van NFIR. Je krijgt ruimte voor initiatief en om je eigen rol vorm te geven. En ook om plezier met elkaar te maken. In het jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek kijken we in hoeverre we hierin slagen en waar we het anders of beter kunnen doen. Daarom vieren we niet alleen de successen met elkaar maar ook gemaakte ‘fouten’.

Wij zijn nu op zoek naar

Project coördinator pentesten en awareness (minimaal 32 uur)

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de planning en heb je een belangrijke rol om de verkochte diensten in goede banen te leiden. Het team bestaat uit accountmanagers, technical leads en ethisch hackers. Je hebt contact met onze accountmanagers, technical leads en direct met opdrachtgevers over pentest projecten, awareness diensten en de awareness programma’s die wij bieden. Jij weet hoe je opdrachtgevers duidelijk informeert en hoe je projecten zo goed mogelijk voorbereidt voor onze ethisch hackers en andere security specialisten. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe diensten. De project processen zijn goed uitgewerkt, maar wij staan altijd open voor suggesties om onze klanten nog beter van dienst te zijn

Wat heb je nodig?

Een klant- en servicegerichte mentaliteit en een pro-actieve houding. Je bent heel nauwkeurig in je communicatie en je komt je afspraken na. Je kunt je werk goed organiseren, hebt ervaring met het plannen en organiseren van klantprojecten. Je vindt het leuk om de beschikbare capaciteit maximaal te benutten en schakelt graag snel. Je werkt op HBO-niveau en als je ervaring hebt in ICT en/of IT-Security heeft dat de voorkeur. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

  • Een fijne werkomgeving waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor andere zaken zoals eerder genoemd;
  • Een uitdagende functie met volop ruimte voor groei, autonomie en zelfstandigheid;
  • Vanuit deze rol een mogelijke ontwikkeling naar team lead van de afdeling Projectcoördinatie;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiliteitsregeling, winstdeling en pensioen. Wat het salaris betreft kun je rekenen op € 2.900 tot € 3.500 bruto op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van jouw achtergrond en van wat je meebrengt;
  • Hybride werken vanuit Den Haag en/of Zwolle;
  • NFIR Academy;
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes, kennis- en funsessies, gameavonden etc.;
  • Elke dag een andere dag.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten. Mail je sollicitatie naar Dennis Slier via vacatures@nfir.nl. Wil je eerst kennismaken? Dat kan natuurlijk ook. Kom langs voor goede koffie of thee. Bel met Mandy, Nico of Dennis via +31 (0)88 323 0205. Ook als je vragen over deze vacature hebt.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Solliciteer direct op de functie Project coördinator pentesten en awareness (minimaal 32 uur).

Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.