No nonsense
Cyber Security experts

De allerbeste IT-Security specialisten; vakkundig, creatief, snel, onafhankelijk en procedureel.

Home

Onze dienstverlening

Home

Pentesten

Onze gecertificeerde ethisch hackers identificeren kwetsbaarheden in uw IT-infrastructuur, webapplicatie, mobiele applicatie, API of OT omgeving. NFIR is in bezit van het CCV pentest kwaliteitskeurmerk.

Home

Security Monitoring

Security Engineers van ons Security Operations Center monitoren 24/7/365 alle IT en OT logbonnen van uw digitale infrastructuur op verdachte cyber dreigingen.

Home

Security Contracten

Wilt uw organisatie zich goed voorbereiden op mogelijke Security Incidenten of gegarandeerde snelle en adequate hulp? Sluit een contract af dat past bij de wensen en eisen van uw organisatie.

Home

Incident Response

Wordt u geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in uw digitale infrastructuur of bent u slachtoffer van een cyber aanval? Onze Computer Emergency Response Teams komen direct in actie en bieden adequate hulp!

Home

Digitaal Forensisch Onderzoek

Laat onze onderzoekers digitale sporen op diverse devices forensisch veiligstellen en analyseren in geval van een datalek, e-mail compromise, fraude, diefstal, afpersing, etc.

Home

Dossier Monitoring

Krijg grip en regie op de privacy van betrokkenen door gevoelige digitale dossiers van een EPD, ECD, jeugdzorg of schuldhulp applicatie te monitoren op mogelijk onrechtmatige inzagen.

Home

Security Awareness

Investeer in de mate waarin medewerkers bewust zijn van de gevaren met betrekking tot informatiebeveiliging. Wij bieden diverse diensten ter verbetering van Security Awareness.

Home

Social Engineering

Bent u benieuwd hoe makkelijk uw medewerkers te manipuleren zijn om bedrijfsgevoelige informatie weg te geven? Onze Social Engineers testen de effectiviteit van uw beleid middels diverse scenario’s.

CyberSecurity Event Zwolle

Wilt u meer weten over de diensten van NFIR en hoe wij u kunnen helpen met uw cyberbeveiligingsbehoeften? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van de informatie en ondersteuning die u nodig heeft.

Over NFIR

NFIR is dé cyber security specialist die technische en organisatorische ondersteuning biedt om de weerbaarheid van de cyber security van uw organisatie te vergroten.

NFIR is specialist op het gebied van cyber security. Wij helpen organisaties de gevolgschade van een cyber incident te beperken en stellen digitaal forensisch bewijs veilig om de oorzaak van de schade te kunnen achterhalen. Daarnaast kunnen wij u met onze diensten helpen bij het vergroten van uw weerbaarheid tegen cyber incidenten en ondersteuning bieden bij het verbeteren en actief monitoren van uw digitale infrastructuur. Onze ervaren medewerkers, die allemaal toestemming hebben van de Korpschef, zijn in staat u op een no-nonsense manier te ondersteunen en te adviseren met onze preventieve diensten (PentestenSecurity Monitoring en Security  Awareness) en reactieve diensten (Incident Response en Digitaal Forensisch Onderzoek).

Opdrachtgevers aan het woord

SECURITY INCIDENT BIJ UW ORGANISATIE?

De volgende 30 minuten van cruciaal belang​!

De eerste 30 minuten na een cyber security incident zijn cruciaal omdat snelle reactie de schade kan beperken, verdere verspreiding van de aanval kan voorkomen en essentieel bewijsmateriaal veiliggesteld kan worden voor onderzoek en herstel.

Onze Computer Emergency Response Teams (CERT) staan 24/7 klaar om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij IT-beveiligingsincidenten.

Heeft uw bedrijf professionele hulp nodig bij een beveiligingsincident?