Het vertrouwde NFIR, maar dan in een nieuw jasje!

Inhoud

NFIR heeft eind januari haar nieuwe huisstijl gepresenteerd aan klanten, relaties en stakeholders. De nieuwe huisstijl weerspiegelt beter waar NFIR voor staat: No nonsense Cyber Security Experts. Als klap op de vuurpijl heeft ook de website een make-over gekregen.

CyberSecurity Event Zwolle

Het zat er al geruime tijd aan te komen. NFIR’s huisstijl, die zich bijna 6 jaar staande wist te houden, was toe aan vernieuwing. Waarom? We zijn in de afgelopen 6 jaar zoveel meer gaan doen dan waar we mee begonnen zijn; Incident Response en Digitaal Forensisch Onderzoek. De nieuwe huisstijl en tagline weerspiegelen weer wat wij zijn; No Nonsense Cyber Security Experts. Een nuchter Hollands bedrijf dat kwaliteit altijd boven kwantiteit apprecieert. 

Het vertrouwde NFIR, maar dan in een nieuw jasje!

Naast het gloednieuwe logo en de variaties hiervan hebben we per dienst een uniek icoon ontwikkeld dat terug zal komen in onze rapportages en offertes per verschillende dienst. 

Het vertrouwde NFIR, maar dan in een nieuw jasje!

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van meer informatie over onze nieuwe huisstijl aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.