Managed Detection en Response (MDR)

NFIR's MDR dienst biedt organisaties een vakkundige 24/7 bescherming tegen cyberaanvallen, inclusief cloud beveiliging en dataprivacy waarborging in overeenstemming met AVG-wetgeving.
NFIR beeldmerk kleur
NFIR beeldmerk kleur

Managed Detection en Response (MDR)

NFIR's MDR dienst biedt organisaties een vakkundige 24/7 bescherming tegen cyberaanvallen, inclusief cloud beveiliging en dataprivacy waarborging in overeenstemming met AVG-wetgeving.

Onze Managed Detection and Response (MDR) dienst is zodanig ontworpen om uw gegevens en belangen te beschermen, zelfs als een bedreiging de algemene beveiligingscontroles van organisaties ontwijkt. Ons MDR-beveiligingsplatform is een geavanceerde 24/7 beveiligingscontrole die een reeks fundamentele beveiligingsactiviteiten omvat, waaronder cloud beheerde beveiliging voor organisaties die hun eigen beveiligingscentrum niet kunnen onderhouden. Naast het beveiligen van gegevens van uw bedrijf en klant gegevens verlangt de overheid, met de AVG-wetgeving, dat u ook passende maatregelen neemt om persoonsinformatie te beschermen, daar waar u verantwoordelijke of verwerker bent.

Binnen NFIR doen wij dit met een compleet samengesteld team bestaande uit SOC Analisten, Security Engineers, Developers, Data Analisten, Service-en Project Managers en Business Consultants. Onze MDR afdeling kent een opsplitsing in disciplines: Security Monitoring en Dossier Monitoring.

NFIR biedt een 100% geautomatiseerde oplossing om uw netwerkactiviteiten te monitoren. Deze oplossing bieden wij aan in de vorm van ons Security Information and Event Management (SIEM) en Security Operation Center (SOC) en Secureme2. U krijgt kritische meldingen direct via email of sms binnen en u kunt daarop zelf actie ondernemen. Indien gewenst kunnen onze Security Monitoring  specialisten uw organisatie ondersteunen bij het nemen van deze acties. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen bij het interpreteren van de (complexere) meldingen. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Iedere organisatie beschikt over (bijzondere) persoonsgegevens. Deze zijn vaak opgeslagen in een digitale dossiers zoals een ECD, EPD, CRM of bijvoorbeeld een HRM systeem. Deze dossiers bestaan uit bijzonder gevoelige informatie van medewerkers, patiënten, klanten, leden, leerlingen of cliënten. Het verwerken van deze persoonsgegevens gaat gepaard met een juridische en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als organisatie is het noodzakelijk om grip te hebben op het gebruik van (onrechtmatig) deze gegevens. De AVG vereist immers een goede bescherming van dergelijke persoonsgegevens. Naast een wettelijke verplichting, berust er op organisaties ook een maatschappelijke verplichting om de bescherming van gegevens te waarborgen.

Geïnteresseerd in onze Managed Detection en Response (MDR) oplossing?

Veel gestelde vragen

MDR staat voor Managed Detection and Response.

Het MDR team bestaat uit SOC Analisten, Security Engineers, Developers, Data Analisten, Service-en Project Managers en Business Consultants. Onze MDR afdeling kent een opsplitsing in disciplines: Security Monitoring en Dossier Monitoring.

Wij helpen u om cyberdreigingen op te sporen voordat ze uw bedrijf raken. Wij bewaken uw gegevens 24/7 en waarschuwen u voor eventuele afwijkingen die uw werkstations, servers, clouddiensten, IoT-apparaten en OT-omgevingen kunnen schaden.

Met proactieve bescherming kunt u erop vertrouwen dat uw systeem veilig is.

Maak een afspraak met een consultant over Managed Detection and Response

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.