Over ons

Onze samenleving wordt steeds vaker getroffen door ernstige cyber security incidenten die grote gevolgen hebben voor onze digitale infrastructuur. Vaak zijn cyber security incidenten gericht op de kritieke werkprocessen van een organisatie, waardoor de continuïteit van een organisatie in gevaar wordt gebracht. Door gewijzigde wet- en regelgeving zijn organisaties over het algemeen zelf verantwoordelijk voor de geleden schade en het herstel. Snel en vakkundig ingrijpen is dus essentieel en NFIR kan u daarbij helpen. 

NFIR is specialist op het gebied van cyber security. Wij helpen organisaties de gevolgschade van een cyber incident te beperken en stellen digitaal forensisch bewijs veilig om de oorzaak van de schade te kunnen achterhalen. Daarnaast kunnen wij u met onze diensten helpen bij het vergroten van uw weerbaarheid tegen cyber incidenten en ondersteuning bieden bij het verbeteren en actief monitoren van uw digitale infrastructuur. Onze ervaren medewerkers, die allemaal toestemming hebben van de Korpschef, zijn in staat u op een no-nonsense manier te ondersteunen en te adviseren met onze preventieve diensten en reactieve diensten.

Onafhankelijk, kennis en betrokken

De kernwoorden van NFIR zijn: Onafhankelijk, kennis en betrokken. Wij vinden het belangrijk dat wij u met de juiste kennis en diensten op een onafhankelijke en betrokken manier begeleiden bij het verbeteren van uw cyber security. Vanuit NFIR wordt medewerkers ruimte geboden om de benodigde kennis op te doen en huidige kennis te onderhouden. Die kennis is ook benodigd om te waarborgen dat wij onafhankelijk en eerlijk advies kunnen geven aan u. Onze cyber security specialisten zijn zeer betrokken bij de IT-security uitdagingen van onze opdrachtgevers.

Wij communiceren in duidelijke taal met onze klanten. Op die wijze rapporteren wij ook onze bevindingen. Daarnaast ambiëren wij de aanpak ‘meten is weten’, waardoor wij u, met behulp van verschillende soorten onderzoek, gericht kunnen helpen. Bij de aanpak hoort ook dat onze diensten doorontwikkeld worden. Hierdoor blijven onze diensten aansluiten bij de veranderende praktijk.

Verder staat NFIR voor het bieden van technische én organisatorische ondersteuning. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u van technisch advies voorzien en geven wij u advies omtrent de procedures en processen van informatiebeveiliging. Door NFIR in te schakelen, wordt u op meerdere vlakken geholpen de weerbaarheid van de cyber security van uw organisatie te vergroten.

Wilt u meer informatie ontvangen over wat NFIR voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.