NFIR en Awaretrain officieel partner

Inhoud

Het is officieel! NFIR heeft onlangs de partnerovereenkomst getekend met Awaretrain. Awaretrain is daarmee onze vaste leverancier geworden van de e-learning modules in het awareness programma. NFIR is verheugd om deze leerzame en aantrekkelijke modules toe te voegen aan haar awareness programma. We kijken uit naar een prettige samenwerking.

NFIR en Awaretrain officieel partner
Links: Dennie Spreeuwenberg (Awaretrain) Rechts: Dennis Slier (NFIR)

Het NFIR awareness programma bestaat uit verschillende onderdelen die ervoor zorgen dat medewerkers gedurende het hele jaar bezig zijn met het versterken van hun cyber security bewustzijn. De e-learning modules van Awaretrain zijn daar vast onderdeel van. Deze modules trainen de gebruiker in thema´s als accountbeveiliging, phishing, social engineering en veilig thuiswerken. Met deze tooling activeert Awaretrain de ‘human firewall’ en verhogen zij het veiligheidsbewustzijn van medewerkers en het management. Het doel van deze modules is om de cyberbewustwording te vergoten en een gedragsverandering te realiseren die leidt tot een werkomgeving waarin veilig en informatiebewust werken de norm wordt. Deze doelstelling sluit naadloos aan op de doelstelling van ons awareness programma. Alle afnemers van ons awareness programma krijgen toegang tot een uitgebalanceerd pakket e-learning modules van Awaretrain.

Bij Awaretrain zijn we erg verheugd dat we de handen ineen kunnen slaan met een gerenommeerde partij als NFIR (Dennie Spreeuwenberg, oprichter Awaretrain).

Dennie Spreeuwenberg, eigenaar en oprichter van Awaretrain, heeft ons zorgvuldig begeleid langs alle modules die een voor een ingaan op verschillende facetten van cybersecurity en deelt in onze missie om de digitale weerbaarheid te vergroten. Hij legt dat als volgt uit:

Security awareness is belangrijker dan ooit. Informatie-incidenten zijn aan de orde van de dag en organisaties worstelen vaak met de betrokkenheid van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en privacy, waardoor zij niet bewust zijn van de belangrijke rol en verantwoordelijkheden die zij hebben op dit gebied.”

Spreeuwenberg voegt daar aan toedaaraantoe dat hij uitkijkt naar een positieve samenwerking tussen NFIR en Awaretrain.

“Bij Awaretrain zijn we erg verheugd dat we de handen ineen kunnen slaan met een gerenommeerde partij als NFIR. Met deze samenwerking combineren we het beste uit de wereld van Incident Response en security awareness tooling en tillen we het NFIR security awareness programma naar een hoger plan. Met dit programma creëren we op een leuke, laagdrempelige en doorlopende manier bewustwording en gedragsverandering op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Zo maken we de medewerker de sterkste schakel in informatiebeveiliging en streven we naar een (cyber)veilige werkomgeving”. 

Ook Dennis Slier, commercieel directeur van NFIR, is enthousiast over de samenwerking met Awaretrain:

“NFIR heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van het professionele e-learning platform van Awaretrain. De e-learning modules vormen een belangrijk onderdeel van het awareness programma dat NFIR aanbiedt aan haar klanten. Deelnemers kunnen zelfstandig en op een aantrekkelijke wijze kennis op doen. Door deze samenwerking bieden wij sterke en actuele content die goed aansluit op andere onderdelen van het programma.”