NFIR officieel vriend van Challenge The Cyber (CTC)

Inhoud

Dit jaar is NFIR officieel vriend van Challenge The Cyber (CTC) geworden! Op zaterdag 29 mei 2021 heeft NFIR bijgedragen aan de Challenge the Cyber CTF (2021) waarbij ongeveer 150 deelnemers in verschillende teams tegen elkaar strijden om de CTF te winnen.

NFIR officieel vriend van Challenge The Cyber (CTC)

Challenge the Cyber organiseert elk jaar een Capture the Flag-competitie (CTF) voor jong IT security-talent in Nederland. Naast het bieden van een hele leuke ervaring, fungeert de CTF ook als voorselectie voor deelname aan het Cyberbootcamp en de European Cyber Security Challenge (ECSC).

Challenge the Cyber

Challenge the Cyber organiseert cybersecurity events voor scholieren en studenten. De jaarlijkse Challenge the Cyber CTF, het Cyberbootcamp en de uitzending naar de European Cybersecurity Challenge zijn de belangrijkste pijlers, met daaromheen trainings- en netwerkactiviteiten.

Challenge the Cyber is een initiatief van het Nationaal Cyber Security Centrum en dcypher. Sinds de eerste CTF in 2019 kan de organisatie rekenen op de steun van een groeiende groep vrijwilligers en vrienden. Samen hebben we één doel: de groep jonge IT-securitytalenten vergroten, diverser maken en hun de middelen bieden om te excelleren.

SECURITY INCIDENT BIJ UW ORGANISATIE?

De volgende 30 minuten van cruciaal belang​!

De eerste 30 minuten na een cyber security incident zijn cruciaal omdat snelle reactie de schade kan beperken, verdere verspreiding van de aanval kan voorkomen en essentieel bewijsmateriaal veiliggesteld kan worden voor onderzoek en herstel.

Onze Computer Emergency Response Teams (CERT) staan 24/7 klaar om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij IT-beveiligingsincidenten.

Heeft uw bedrijf professionele hulp nodig bij een beveiligingsincident?