Guardian360

Guardian360 levert monitoring en scan diensten die kantoor automatisering netwerken en webapplicaties continu in de gaten houden. De vulnerability scanners dragen bij aan het voorkomen van hacks en datalekken. Mocht een hacker toch het netwerk binnendringen, dan slaat de Canary stil alarm. Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten kunnen worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie en grijpen cyber security specialisten van NFIR (indien gewenst) direct in bij eventuele beveiligingsincidenten. 

NFIR is official partner van Guardian360. Wij leveren de verschillende vulnerability scanning diensten aan klanten en onze cyber security specialisten kunnen duiding geven waar nodig. Daarnaast kunnen wij actief ondersteunen bij een IT-Security Incident. 

Het PVO - NFIR partner

Het PVO

Wil je lokale of regionale veiligheidsproblemen die betrekking hebben op veilig ondernemen met partners oppakken...

Bizway - NFIR partner

Bizway

Bizway is een allround ICT-bedrijf met medewerkers van verschillende achtergronden. Dit betekent dat zij klanten op vele vlakken van dienst...