Bizway

Bizway is een allround ICT-bedrijf met medewerkers van verschillende achtergronden. Dit betekent dat zij klanten op vele vlakken van dienst kan zijn en de klant voor alle ICT-diensten één contact heeft. Niet meerdere telefoonnummers, maar 1 contact voor alle ICT-diensten. Bizway adviseert, installeert en onderhoudt de volledige ICT-omgeving van klanten, denkt mee over de toekomst en biedt 24/7 support indien er iets niet goed gaat.

Bizway heeft de diensten van het Cyber Security Support Contract van NFIR ondergebracht in haar werkplekbeheer dienstverlening. NFIR biedt Bizway Incident Response ondersteuning indien nodig. De senior engineers van Bizway ondersteunen de klanten van NFIR ook bij de wederopbouw van netwerken in geval van Security Incidenten. Meer informatie, zie https://www.cyberherstel.nl

Klanten van Bizway kunnen bij NFIR terecht voor met het uitvoeren van pentesten, CIS Controls adviezen, Security Awareness en Security Monitoring. Indien zij te maken krijgen met een cyberaanval helpen wij ook met Incident Response en Digitaal Forensisch Onderzoek. 

Bekijk ook deze NFIR partners:​