Guardian360

Guardian360 levert monitoring en scan diensten die kantoor automatisering netwerken en webapplicaties continu in de gaten houden. De vulnerability scanners dragen bij aan het voorkomen van hacks en datalekken. Mocht een hacker toch het netwerk binnendringen, dan slaat de Canary stil alarm. Guardian360 biedt veiligheid in de vorm van continue scanning en live rapportage, waarbij alle onderdelen van netwerken dag en nacht in de gaten kunnen worden gehouden. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen, biedt het Guardian360 platform een snelle detectie en grijpen cyber security specialisten van NFIR (indien gewenst) direct in bij eventuele beveiligingsincidenten.

NFIR is official partner van Guardian360. Wij leveren de verschillende vulnerability scanning diensten aan klanten en onze cyber security specialisten kunnen duiding geven waar nodig. Daarnaast kunnen wij actief ondersteunen bij een IT-Security Incident.

Bekijk ook deze NFIR partners:​

SECURITY INCIDENT BIJ UW ORGANISATIE?

De volgende 30 minuten van cruciaal belang​!

De eerste 30 minuten na een cyber security incident zijn cruciaal omdat snelle reactie de schade kan beperken, verdere verspreiding van de aanval kan voorkomen en essentieel bewijsmateriaal veiliggesteld kan worden voor onderzoek en herstel.

Onze Computer Emergency Response Teams (CERT) staan 24/7 klaar om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij IT-beveiligingsincidenten.

Heeft uw bedrijf professionele hulp nodig bij een beveiligingsincident?