Intermax Cloudservices

Intermax uitgegroeid tot het meest gecertificeerde cloudsourcing bedrijf van Nederland. Dat heeft alles te maken met haar visie: systemen zijn er om mensen te ondersteunen, en niet andersom. 

Die visie vormt de rode draad door alles wat Intermax doet, want haar werk is vooral en bovenal mensenwerk. Zij draagt dit uit door zowel haar klanten als haar personeel te overladen met aandacht, belangstelling, betrokkenheid en transparantie. Als veelvuldig winnaar van de Best Workplace-award durft Intermax te garanderen dat zij daar net zo bedreven in is als in het managen van technologie. 

Omdat Intermax weet dat systemen draaien om de mensen die ermee werken, kijkt zij met andere ogen naar cloudsourcing. Want de beste oplossingen vindt zij niet in de techniek zelf, maar in de beleving van de mensen die het gebruiken. Intermax houdt het daarom graag veilig, makkelijk en overzichtelijk. En dat doet ze met ongeëvenaarde kennis van haar vak. 

Intermax is aandeelhouder van NFIR. NFIR wordt geregeld ingeschakeld om klanten van Intermax te ondersteunen door middel van het uitvoeren van incident response, pentesten, IT-Security advies, Network Security Monitoring en Digitaal Forensisch Onderzoek.

Bekijk ook deze NFIR partners:​