NDI ICT Solutions

NDI adviseert over de beste ICT-oplossing, beheert IT-omgevingen, levert Remote Office als dienst en ontwikkelt software op maat. En naast hard- en software levert NDI ook internet, mobiele telefonie en televisie. Dit doen zij al ruim twintig jaar, met persoonlijke toewijding. Wijzigingen en aanvragen kan NDI veelal direct doorvoeren. Afhankelijk van de afspraken zijn haar specialisten bij storingen vierentwintig uur per dag beschikbaar. De senior engineers van NDI ondersteunen de klanten van NFIR ook bij de wederopbouw van netwerken in geval van Security Incidenten.

Klanten van NDI kunnen bij NFIR terecht voor met het uitvoeren van pentestenCIS Controls adviezenSecurity Awareness en Security Monitoring. Indien zij te maken krijgen met een cyber aanval helpen wij ook met Incident Response en Digitaal Forensisch Onderzoek

Bekijk ook deze NFIR partners:​

SECURITY INCIDENT BIJ UW ORGANISATIE?

De volgende 30 minuten van cruciaal belang​!

De eerste 30 minuten na een cyber security incident zijn cruciaal omdat snelle reactie de schade kan beperken, verdere verspreiding van de aanval kan voorkomen en essentieel bewijsmateriaal veiliggesteld kan worden voor onderzoek en herstel.

Onze Computer Emergency Response Teams (CERT) staan 24/7 klaar om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij IT-beveiligingsincidenten.

Heeft uw bedrijf professionele hulp nodig bij een beveiligingsincident?