Diensten

NFIR beeldmerk kleur
NFIR beeldmerk kleur

Diensten

Home

Pentesten

Onze gecertificeerde ethisch hackers identificeren kwetsbaarheden in uw IT-infrastructuur, webapplicatie, mobiele applicatie, API of OT omgeving. NFIR is in bezit van het CCV pentest kwaliteitskeurmerk.

Home

Security Monitoring

Security Engineers van ons Security Operations Center monitoren 24/7/365 alle IT en OT logbonnen van uw digitale infrastructuur op verdachte cyber dreigingen.

Home

Security Contracten

Wilt uw organisatie zich goed voorbereiden op mogelijke Security Incidenten of gegarandeerde snelle en adequate hulp? Sluit een contract af dat past bij de wensen en eisen van uw organisatie.

Home

Incident Response

Wordt u geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in uw digitale infrastructuur of bent u slachtoffer van een cyber aanval? Onze Computer Emergency Response Teams komen direct in actie en bieden adequate hulp!

Home

Digitaal Forensisch Onderzoek

Laat onze onderzoekers digitale sporen op diverse devices forensisch veiligstellen en analyseren in geval van een datalek, e-mail compromise, fraude, diefstal, afpersing, etc.

Home

Dossier monitoring

Krijg grip en regie op de privacy van betrokkenen door gevoelige digitale dossiers van een EPD, ECD, jeugdzorg of schuldhulp applicatie te monitoren op mogelijk onrechtmatige inzagen.

Home

Security Awareness

Investeer in de mate waarin medewerkers bewust zijn van de gevaren met betrekking tot informatiebeveiliging. Wij bieden diverse diensten ter verbetering van Security Awareness.

Home

Social Engineering

Bent u benieuwd hoe makkelijk uw medewerkers te manipuleren zijn om bedrijfsgevoelige informatie weg te geven? Onze Social Engineers testen de effectiviteit van uw beleid middels diverse scenario’s.

CyberSecurity Event Zwolle

Wilt u meer weten over de diensten van NFIR en hoe wij u kunnen helpen met uw cyberbeveiligingsbehoeften? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van de informatie en ondersteuning die u nodig heeft.