Incident Response

Wordt u geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen in uw IT omgeving? NFIR staat 24/7 voor haar opdrachtgevers klaar om elk IT beveiligingsincident in kaart te brengen en op te lossen.

Digitaal Forensisch Onderzoek

NFIR is gespecialiseerd in het verzamelen, identificeren en valideren van digitale informatie. Wij kunnen voor u achterhalen of (on)bewuste handelingen hebben geleid tot de gevolgen die u ervaart.

Pentesten

Laat de weerbaarheid van o.a uw website, (web)applicatie of interne netwerk controleren door een penetratietest van NFIR.  Wij bieden pentesten op maat, zodat exact getest wordt waar u inzicht in wilt verkrijgen.

Security Monitoring

Beschermen van data begint met inzicht. NFIR Insights geeft u op een geautomatiseerde, eenvoudige en betaalbare wijze inzicht in uw netwerk activiteiten en kan u helpen bij het afhandelen van meldingen.

Cyber Security Support Contract

Bedrijven hebben baat bij goede preventieve maatregelen en directe hulp van security professionals bij een Cyber Security incident. NFIR voorziet met haar Cyber Security Support Contract precies in deze behoefte.

Security Awareness

NFIR biedt lezingen, workshops, hacker demo’s, phishing mail acties en Security Awareness games. Met deze interactieve diensten dragen wij bij aan het creëren en vergroten van cyber awareness.

Scroll naar top

Maak een afspraak met een consultant over Managed Detection and Response

popup_afspraak_mdr

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.