Legian

Legian

Technologische ontwikkelingen gaan snel. ICT wordt met de dag belangrijker. Hierdoor nemen de mogelijkheden toe, maar ook de complexiteit en de kwetsbaarheid. Omdat veel organisaties en het bedrijfsleven afhankelijk zijn van ICT bij het uitvoeren van hun kernprocessen, biedt Legian ondersteuning om ICT eenvoudig en beheersbaar te houden. Met pragmatische oplossingen en een flexibele werkhouding zorgt zij ervoor dat bedrijven met de juiste ICT-voorzieningen hun ambities kunnen waarmaken. Dit doet zij met een team van 150 ervaren ICT-specialisten, Consultants en Project Managers voor meer dan 400 grootzakelijke klanten in Nederland. Veelal organisaties die onderdeel uitmaken van de nationale vitale infrastructuur. De kracht van Legian is dat zij, door haar flexibiliteit, loyaliteit en pragmatische aanpak, in staat is om een advies te laten opvolgen door een goed werkende implementatie, met als uitgangspunt dat het altijd beter kan. 

Legian is aandeelhouder van NFIR. NFIR wordt geregeld ingeschakeld om klanten van Legian te ondersteunen door middel van het uitvoeren van incident response en pentesten. 

Intermax Cloudsourcing - NFIR partner

Intermax Cloudsourcing

Intermax uitgegroeid tot het meest gecertificeerde cloudsourcing bedrijf van Nederland. Dat heeft alles te maken met haar visie: systemen ...

Branch association BPOB - NFIR partner

Branchevereniging BPOB

De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening van de aangesloten recherchebureaus...