NFIR en Centric bundelen krachten voor gemeentelijke cybersecurity diensten

Inhoud

Centric en IT-beveiligingsspecialist NFIR slaan de handen ineen om gemeenten te ondersteunen met dienstverlening op het gebied van cybersecurity. De samenwerking tussen Centric en NFIR richt zich op het leveren van innovatieve diensten om de digitale weerbaarheid van lokale overheden te versterken

NFIR en Toreon werken samen aan Incident Response Services in België

Robuuste digitale beveiliging en een snelle reactie op IT-Security Incidenten is voor overheidsinstanties van groot belang. Door de kennis van NFIR en Centric op het gebied van cybersecurity te combineren kunnen gemeenten zowel preventief als reactief reageren op complexe beveiligingsuitdagingen. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe inzichten met zich mee voor beide partijen. Dit gaat enorme meerwaarde bieden voor de klanten van Centric public. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Slier (d.slier@nfir.nl) of David van Elburg (d.vanelburg@nfir.nl) van NFIR. Meer informatie over Centric vind je op hun website.

Over Centric

NFIR + Centric en IT-beveiligingsspecialist NFIR slaan de handen ineen om gemeenten te ondersteunen met dienstverlening op het gebied van cybersecurity.

Centric is een bedrijf met circa 3.700 professionals die vanuit Nederland, België, Duitsland, Litouwen, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland opereren. Centric bedient haar klanten met meer dan 200 softwareoplossingen en heeft dagelijks miljoenen gebruikers.

Centric heeft drie kernwaarden die de basis vormen van de bedrijfscultuur. Bij Centric draait alles om het creëren van een cultuur waarin iedereen trots is op wat hij doet. In alle opzichten groeit en zich ontwikkelt, zich een gewaardeerd teamlid voelt en open met iedereen kan communiceren. Dit doen ze door vast te houden aan deze drie kernwaarden: ‘Act as one’, ‘Keep Improving’, ‘Create Impact’. 

Over NFIR

NFIR en Toreon werken samen aan Incident Response Services in België

NFIR is leider in Nederland op het gebied van incident response en heeft deskundige teams op afroep om bedrijven te helpen snel en effectief te reageren op cyberaanvallen, “het minimaliseren van schade”. Het uitvoeren van digitaal forensisch onderzoek hoort bij de afronding van de meeste incidenten.

Om te voorkomen dat het (opnieuw) misgaat heeft NFIR een Security Monitoring-dienst ontwikkeld met een eigen SOC in Zwolle. Op het gebied van pentesting is NFIR toonaangevend. Het bedrijf heeft een sterke reputatie op de Nederlandse markt en is een gewaardeerde leverancier voor de Nederlandse overheid.

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van meer informatie over onze Incident Response Services en hoe deze uw organisatie kunnen helpen bij het beschermen van uw digitale infrastructuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.