Stichting CCRC

Het Cyber Chain Resilience Consortium (CCRC) is een platform waar publieke en private organisaties en hun toeleveranciers, cross sectoraal samenwerken om zich te beschermen tegen “Supply Chain Cyberaanvallen”. NFIR is supporting sponsor van van CCRC en draagt bij aan het bieden van crisissimulaties voor de aangesloten deelnemers. De deelnemers van CCRC delen gezamenlijk de inspanning en kosten voor het opzetten en uitvoeren van cyberoefeningen in de keten, waarbij het geheel volledig gefaciliteerd wordt door CCRC. Hiermee worden cyberoefeningen voor bedrijven meer toegankelijk en zorgen we op die manier als CCRC voor een meer cyberweerbaar Nederland.

Partners

CIS

The Center for Internet Security, Inc. (CIS®) maakt de verbonden wereld een veiligere plek voor mensen, bedrijven en overheden door middel van onze kerncompetenties van samenwerking en innovatie..

Partners

Hacker Hotel

Hackerhotel is het 3-daags evenement voor security fanaten, hackers en makers. Het evenement vindt plaats in het Westcord Hotel te Garderen dat het podium vormt voor...