Toreon

Toreon is een Belgisch cyberconsulting bedrijf, met een focus op beveiligingsstrategie en governance. Toreon helpt bedrijven hun beveiligingsvolwassenheid te beoordelen en aangepaste roadmaps te ontwikkelen voor het verbeteren van hun beveiligingshouding.  

Toreon specialiseert zich onder meer in het helpen van productbedrijven bij het opzetten van security-by-design. Het zusterbedrijf, Data Protection Institute, is een leider in het opleiden van functionarissen voor gegevensbescherming en CISO’s. 

NFIR biedt via Toreon een uitgebreid scala aan cyberbeveiligingsdiensten aan op de Belgische markt, waaronder de Incident Response Retainers, Security Monitoring, Incident Response Dry-Runs, Social Engineering en infrastructuur pentesten. Dit garandeert de klanten van Toreon dat zij snelle en adequate Incident Response hulp krijgen bij cyberaanvallen. Door diverse preventieve maatregelen te treffen en het uitvoeren van Digitaal Forensisch Onderzoek, zijn klanten goed voorbereid op Security Incidenten. Deze voorbereidingen zorgen ervoor dat de kans op een incident verkleind wordt en de schade beperkter is. Op deze wijze kan Toreon een nog completer pakket op het gebied van cybersecurity aanbieden aan hun klanten in België.

Legian - NFIR partner

Legian

Technologische ontwikkelingen gaan snel. ICT wordt met de dag belangrijker. Hierdoor nemen de mogelijkheden toe, maar ook de complexiteit en de kwetsbaarheid...

Partners

NDI Ict Solutions

We adviseren over de beste ICT-oplossing, beheren IT-omgevingen, leveren Remote Office als dienst en ontwikkelen software op maat. En naast hard- en software leveren we ook internet, mobiele telefonie en televisie. Dit doen we al ruim twintig jaar, met persoonlijke toewijding...