Toreon

Toreon is een Belgisch cyberconsulting bedrijf, met een focus op beveiligingsstrategie en governance. Toreon helpt bedrijven hun beveiligingsvolwassenheid te beoordelen en aangepaste roadmaps te ontwikkelen voor het verbeteren van hun beveiligingshouding.  

Toreon specialiseert zich onder meer in het helpen van productbedrijven bij het opzetten van security-by-design. Het zusterbedrijf, Data Protection Institute, is een leider in het opleiden van functionarissen voor gegevensbescherming en CISO’s. 

NFIR biedt via Toreon een uitgebreid scala aan cyberbeveiligingsdiensten aan op de Belgische markt, waaronder de Incident Response Retainers, Security Monitoring, Incident Response Dry-Runs, Social Engineering en infrastructuur pentesten. Dit garandeert de klanten van Toreon dat zij snelle en adequate Incident Response hulp krijgen bij cyberaanvallen. Door diverse preventieve maatregelen te treffen en het uitvoeren van Digitaal Forensisch Onderzoek, zijn klanten goed voorbereid op Security Incidenten. Deze voorbereidingen zorgen ervoor dat de kans op een incident verkleind wordt en de schade beperkter is. Op deze wijze kan Toreon een nog completer pakket op het gebied van cybersecurity aanbieden aan hun klanten in België.

Bekijk ook deze NFIR partners:​

SECURITY INCIDENT BIJ UW ORGANISATIE?

De volgende 30 minuten van cruciaal belang​!

De eerste 30 minuten na een cyber security incident zijn cruciaal omdat snelle reactie de schade kan beperken, verdere verspreiding van de aanval kan voorkomen en essentieel bewijsmateriaal veiliggesteld kan worden voor onderzoek en herstel.

Onze Computer Emergency Response Teams (CERT) staan 24/7 klaar om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij IT-beveiligingsincidenten.

Heeft uw bedrijf professionele hulp nodig bij een beveiligingsincident?